Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

IT-outsourcing bliver kun mere og mere populært, jo mere IT bruges rundt omkring i de danske virksomheder. Det handler nemlig her om at forstå, at man som lille virksomhedsejer ikke kan klare det hele selv – og IT’en er man simpelthen så afhængig af i langt de fleste virksomheder, så det er noget, der bare skal virke. IT-outsourcing er løsningen på det problem, men hvad er de reelle fordele ved IT-outsourcing egentlig? Vi har her fundet frem til 3 fordele ved at outsource IT’en til en virksomhed, som rent faktisk har forstand på alle aspekter af IT’en frem for at holde den in-house og styre det hele selv.

IT-sikkerheden er i højsædet

IT-sikkerhed er i dag vigtigere end nogensinde før – især med de store bøder, som kan regne ned over virksomheder, der ikke har styr på det. Når man outsourcer sin IT til et IT-firma, så kan man være sikker på, at du altid får de bedste sikkerhedsløsninger, så din virksomhed altid er beskyttet optimalt. Du skal derfor ikke tænke på noget som helst, når IT-sikkerheden er i kyndige hænder hos f.eks. Intrahost.

Support døgnet rundt

Når der opstår problemer, nedbrud eller lignende, så skal du – når du har outsourcet din IT – ikke tænke på noget som helst. Du kan nemlig få fat i dit IT-firma døgnet rundt i alle årets 365 dage. Det gør din virksomhed mindre sårbar, når du ikke skal vente på at en bestemt medarbejder er på ferie eller weekend. Problemerne bliver løst med det samme, og du skal ikke være bange for lang nedetid eller spildtid på grund af computere, der ikke fungerer – og så skal du heller aldrig være bange for slettede data.

Faste, lave IT-udgifter

IT’en er så vigtig i dag, at der absolut er behov for at man enten har en mand ansat udelukkende til det formål eller laver en aftale med et IT-firma. IT’en skal nemlig ikke være en lille ekstra ting, som en vilkårlig medarbejder lige skal lave ved siden af. Som lille virksomhed kan det dog godt være en stor udgift til en medarbejder, der måske ikke altid har det helt store at lave. Her kan du spare mange penge ved at investere i IT-outsourcing. På den måde kan du være sikker på, at der er 100 % styr på IT’en, og du skal kun af med en lav månedlig ydelse.

Med IT-outsourcing kan du holde fokus på det, der rent faktisk betyder noget for dig – din forretning – og være helt sikker på, at alt andet bare kører på skinner.