Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag kan succesen hos en hvilken som helst virksomhed stå og falde med deres IT. Vi har aldrig levet i en tidsalder, hvor det digitale spiller en så stor rolle. Ikke bare i produktudvikling, men også i kommunikation, opbevaring af filer og viden samt meget mere.

I og med at så meget ansvar lægges over til det digitale, opstår der naturligvis et behov for en IT-løsning, der matcher forretningens behov. Sådan en løsning kan ikke bare være en ”one size fits all”-løsning, da der altid vil være unikke aspekter at tage højde for.

IT’en skal derfor understøtte alle aspekter i forretning.

Produktion

Når man taler om produktion i dag, er der ofte tale om et videns-output. Her er det nødvendigt at forsyne de ansatte med de rette produktionsværktøjer, så de kan yde deres bedste. Microsoft er naturligvis ofte en sikker vinder her, fordi de fleste er vokset op med de kendte programmer Word, Excel, PowerPoint m.m.

Men faktisk yder Microsoft mere end bare disse programmer. I den velkendte Office 365 pakke er der i dag også Outlook til e-mail og kalenderstyring samt SharePoint, som åbner for nem deling af filer på tværs af hele organisationen.

Dertil findes der mange øvrige programmer, som Microsoft leverer. Ja faktisk kan man få det hele til at tale sammen med Microsofts BI-løsninger, hvis man ønsker total indsigt og datastyring.

Sikkerhed

Fordi så meget drift er overlagt til IT-løsninger, er der naturligvis behov for ekstra sikkerhed. For at undgå hackerangreb eller lignende, bør der bygges en sikkerhedsmur op omkring filer og programmer. Dette gøres ved ekstra sikre login med 2FA, ligesom Outlook m.m. kan indstilles til at scanne indgående post for malware etc.

Også backup er påkrævet! Væsentligheden kan ikke understreges nok, da det er sikkerheden mod nedbrug og pludselig fravær af mange time-, dage- eller ugevis af arbejde.

Power

IT giver ikke den ful8de værdi eller oplevelse, hvis ikke kraften er god nok. Hosting, server og udstyr skal derfor være i stand til at levere en gnidningsfri brugeroplevelse – naturligvis med 100% oppetid.

Mangler du en kvalificeret IT-partner? Så besøg https://sjd.dk/.