Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

… I dag er 30 % af eksisterende hjemmesider opsat i WordPress

 

… Og så mange hjemmesideejere tager ikke fejl! De har bare fundet ud af, at WordPress giver de bedste forudsætninger for en professionel hjemmeside. Systemet besidder nemlig alle de egenskaber, man har brug for som hjemmesideejer.

Din hjemmeside er dit online udtryk, og det sted de fleste møder dit firma for første gang. Det er derfor afgørende, at du har en hjemmeside og en online markedsføringsplan, hvis du vil være på lige fod med dine konkurrenter!

Vi bliver påvirket af det indtryk, vi får fra producenters hjemmesider. Ofte fordi der i dag er så mange ensformige virksomheder, at vi har brug for et bedømmelsesgrundlag, og det bruger vi ofte hjemmesiderne til.

Kort sagt: Der er større konkurrence nu, end nogensinde før. Du må derfor ikke undervurdere den magt, en brugervenlig og professionel hjemmeside har. Det kan faktisk være altafgørende for, at en kunde vælger lige præcis jer!

 

… Det har et dejligt skelet, der gør det nemt at opsætte en professionel hjemmeside

 

Du behøves ikke at være et teknisk geni for at håndtere WordPress. Systemet er utroligt brugervenligt – også i backenden, som er der, du opsætter fra, når du designer din hjemmeside.

WordPress er nemlig bygget op på nogle “skeletter”, som gør, at du ikke skal opbygge noget helt fra bunden af – det er allerede gjort for dig!

Du skal selvfølgelig have øje for design for at skabe noget æstetisk flot. Derudover skal du kunne strukturere din hjemmeside logisk, så den er let at navigere rundt i. Hvis du er i tvivl om dine egne evner, så kan du overveje faglig assistance. Der findes nemlig folk, som lever af at gøre andres hjemmesider bedre, og det kan næsten altid betale sig at benytte sig af dem!

Det er oftest på internettet, at folk føler, deres tålmodighed bliver testet. Så lad ikke din hjemmeside være en af dem der tester folk!

 

… Det er perfekt på alle skærmstørrelser!

 

I dag kommer de fleste søgninger fra mobiltelefoner. Men vidste du, at det ikke er en selvfølge, at hjemmesider fungerer optimalt på mobilstørrelser? Det er ikke alle virksomheder, der er opmærksomme på det, og det mister de med garanti mange kunder på!

Og ikke nok med det! Google har udtalt, at de er mere kritiske over for hjemmesider, der ikke er designet til at fungere på mobilskærme! For dig betyder det, at din hjemmeside vil få en lavere placering i søgemaskinen, hvis du ikke er opmærksom på det.

Lad ikke dig selv stå sidst i køen! WordPress hjemmeside tilpasser sig automatisk alle skærmstørrelser, så der er intet at bekymre sig om, hvis du opsætter din hjemmeside deri!