Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du træt af altid at skulle hive en tung havestol frem for at spise en let frokost på terrassen? Det kan virke så voldsomt, hvis man bare er to mennesker, og man absolut skal til at sidde ved det helt store bord. Det er ikke så hyggeligt, og man kommer ikke hinanden så nært, som hvis man sidder ved noget mindre, som er mere charmerende. Det kunne for eksempel være ved et cafébord.

Et cafébord kan bruges på mange forskellige måder. Måske du har en lille fliseterrasse i et hjørne af haven, som egentlig bare står ubrugt hen. Det kan skyldes mange ting – måske det ligger i skygge en stor del af dagen, eller også har I bare aldrig fået gang i at bruge det, der egentlig skulle have været en lille, ekstra terrasse. Nu står der måske bare lidt potteplanter. Men det kan I ændre med et cafébord.

Forskellige typer og former

Det er aldrig nemt at vælge møbler. Alle har forskellige smag, så det handler nogle gange om at gå lidt på kompromis, så I kan blive enige om, hvad I gerne vil have. Det kan være, I ikke er enige om materialetypen. Nogle foretrækker et bord i træ, som har charme og måske minder lidt om det, I havde, da I var børn, mens andre går mere op i, at det skal være praktisk og nemt at tørre af. Det gælder for eksempel for et bord i granit, der til gengæld er væsentligt tungere at slæbe, hvis I beslutter jer for at flytte på det.

Der findes også adskillige former for materialer, der ligner træ, men i virkeligheden er produceret i en form for plast, der er vedligeholdelsesfrit. Det er ikke nær så tungt og er meget nemt at have med at gøre. I kan også kigge på, hvilke ben, der skal på cafébordet.