Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Messer og konferencer omkring rejser er populære, og har været det i mange år. Vi danskere er vilde med at rejse, og at tage på messe eller konference omkring det, er en perfekt måde at finde viden og inspiration. En af de meget populære messer her i landet er den store FRI Camping og outdoormesse, der igen i år finder sted i Bellecentret.

Der har altid været mange campister i Danmark, og markedet for campingudstyr, har derfor altid været enormt. Der er også ved at komme flere og flere, der foretrækker aktive outdoor ferier. Vandreture, trekkingture og lignenden er blevet populære, og der findes et gigantisk marked inden dette i form af udstyr, beklædning og lignende. Du kan finde alt fra klatreudstyr til vandrestøvler, soveposer, nye teknologiske gadgets osv.

Campingudstyr er dog stadig det der fylder mest – ikke mindst fysisk. På messen kan man nemlig finde de spændende nyheder inden for campingvogne, autocampere, telte og lignende, der har en vis fylde.

Information 

Sted: BellaCentret

Dato: 18.-20. januar 2019

Priser:

Voksen 60,-

Barn (4-17 år) 30,-

Familiebillet 1 – to voksne og et barn 130,-

Familiebillet 2 – to voksne og to børn 140,-

Gratis adgang for studerende (mod forevisning af studiekort) og børn under 4 år

Mere information: http://bellafri.dk