Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal planlægge en konference, og er du pludselig blevet i tvivl om, hvordan man planlægger en god og veludført konference? Så læs med her, og få vores bedste råd til, hvordan du sikrer dig en god konference!

Vælg de rigtige lokaler

Først og fremmest er det enormt vigtigt, at du vælger de rigtige lokaler, så den ydre ramme er helt på plads. Det er vigtigt, at dit publikum føler sig velkommen i lokalerne, og at de opfylder netop jeres behov til konferencen. Hvor stor skal lokalet være? Hvor mange skal der være plads til? Er der en bestemt stemning, du ønsker at skabe blandt gæsterne? Indretningen af lokalet betyder meget for den stemning, som skabes i lokalet, så du bør derfor overveje, hvilken indretning af borde og stole du ønsker. Sørg altid for, at der er godt med belysning, da dette hjælper med at skabe et venligt og åbent rum. Undersøg altid flere muligheder af lokaler i nærheden af dig, så du ikke blot vælger det første, du støder på. Det er altid en rigtig god idé at besøge konferencelokalerne inden, du takker ja til at leje dem. På denne måde kan du mærke stemningen, og sikre dig, at lokalerne opfylder alle jeres krav og ønsker. GUESTapart er eksempelvis en populær virksomhed, som udlejer møde- og konferencelokaler ud over det sædvanlige, klik her og se, om det måske er noget for jer!

Få styr på udstyret

Udstyret er noget af det vigtigste at have på plads, når din konference begynder. Hvis der ikke er styr på dette fra top til tå, kan din konference hurtigt blive en fiasko og fejle. Sørg derfor altid for, at du har alt og gerne mere til, hvad du skal bruge af udstyr og teknologi. Det vil være utrolig surt, hvis du pludselig under din tale skal bruge masser af tid på at fikse teknologien. Derfor kan det være en fordel at have ekstra kabler eller en ekstra computer med, så du har en backup, hvis teknologien pludselig fejler. Hvis du lejer lokaler, så spørg også gerne udlejeren, hvilket udstyr du kan forvente, og om du skal medbringe nogle kabler eller andet selv. Et godt råd er helt sikkert også, at du i god tid, inden gæsterne kommer, sørger for, at alt kører som smurt, og at din præsentation og diverse videoer fungerer!