Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en meget priviligeret del af verden, og har stort set alle de muligheder, som vi kan tænke os. Sådan er det desværre ikke alle steder i verden der er. Mange steder er ting som uddannelse, social sikkerhed, vand og mad langt fra en selvfølge. Dette kan vi som enkelte personer naturligvis ikke lave om på. Men vi kan godt være med til at gøre en forskel for nogle mennesker i andre dele af verden. Samtidig kan det være utrolig givende og udviklende for dig som person.

Det kan være at du er studerende og snart er færdig med dit studie og overvejer hvad du skal bagefter. Det kan også være, at du er et sted i dit liv, hvor du bare synes, at der skal ske noget. Hvis du mener du har det personlige overskud, og gerne vil gøre en forskel, samtidig med at gå en kæmpe oplevelse, så kunne det være værd at overveje at arbejde frivilligt i udlandet.

Hvad kan du tilbyde?

Det kan være, at du måske slet ikke er klar over, hvor meget du kan tilbyde. Du er måske ikke lige børnelæge og kan ikke redde liv på den måde. Der findes dog mange måder at redde og ændre liv på, og det er langt fra alle sammen, der er inden for medicin. Det er næsten lige meget hvad din baggrund og uddannelse er, så kan du gøre en stor forskel mange steder i Afrika, Asian og Sydamerika.

Blandt de muligheder der eksempelvis er, er der skoler, institutioner, børnehjem og meget andet. Her handler det ikke om at have 10 års erfaring og en uddannelse som underviser. Her kan din almindelige gode skolegang betyde, at du kan hjælpe nogle børn, hvis vilkår kan være mildest talt trange.

Godt for dit CV

Udover at det er en kæmpe hjælp der hvor du er, og at det giver en masse til dig som person, så er der andre fordele. At have arbejdet frivilligt, er nemlig noget der pynter rigtig meget på et CV, og som potentielle arbejdsgivere vil se som et kæmpe plus.