Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Firma julegaven bliver kun mere og mere populær for hvert år, der går – og det er der mange gode grunde til. Det er nemlig den helt ideelle måde at takke medarbejderne for et godt år og vise, hvor meget man som arbejdsgiver egentlig sætter pris på sine medarbejdere. Det har en masse positive bivirkninger, som f.eks. loyalitet og arbejdsglæde blandt medarbejderne – og det giver mere engagerede medarbejdere, som yder deres bedste hver eneste dag.

Hvert år melder det samme spørgsmål sig dog i mange virksomheder – især når der er tale om mellemstore og store virksomheder, hvor der er større afstand mellem medarbejderne og ledelsen: Hvad skal man egentlig give sine medarbejdere i firma julegave? Der er et utal af muligheder, men det er nærmest umuligt at vælge én gave, som alle medarbejdere vil kunne bruge og blive glad for – eller kan man? Vi har taget et kig på mulighederne, så du kan finde frem til den eller de bedste firma julegaver til dine medarbejdere.

Den første mulighed er det famøse supergavekort. Det virker umiddelbart som en ideel løsning, da hver enkelt medarbejder så kan vælge et gavekort til lige den butik, de oftest handler i og på den måde købe noget, som de rent faktisk ønsker sig og kan bruge til noget. Der er dog et lille problem med at give gavekort. I de fleste tilfælde skal gavekort som supergavekortet beskattes, dvs. medarbejderne skal betale skat af beløbet – og det er ikke ligefrem en god gave, hvis man selv skal punge ud til skat.

Den anden mulighed er en gavekurv med en masse forskellige lækkerier, der spænder fra god vin og anden spiritus til lækre snacks og andre fødevarer. Det er generelt en god idé, da alle oftest kan finde et eller andet i denne gavekurv, som de kan lide – og nemt er det også, da man så blot skal anskaffe massevis af den samme gavekurv. Det er umiddelbart en nem og hurtig løsning – men det er langt fra den bedste løsning, hvis du gerne vil sikre dig at dine medarbejdere bliver glad for gaven.

Den tredje – og i vores optik den bedste – mulighed er en valggaveshop. Her får hver enkelt medarbejder adgang til deres egen shop med produkter i en bestemt prisklasse og kan her vælge lige den gave, de allerhelst vil have. Gaverne bliver så pakket og leveret på virksomhedens adresse, så hver enkelt medarbejder kan tage deres gave med hjem til jul. På den måde får hver enkelt medarbejder lige det, de ønsker sig – og de skal ikke selv betale skat af gaven. Win-win.