Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En af de mest spændende begreber, hvis man ellers synes at IT og teknologi er spændende er uden tvivl begrebet, eller nærmere fænomenet Internet of Things eller IoT, som det også bare kaldes. Ideen om at flere og flere ting hænger sammen og snakker sammen via internet. Selvom vi måske ikke helt er der, hvor køleskabet selv bestiller mælken, når man er ved at løbe tør, så er der alligevel sket meget den sidste håndfuld år. Flere og flere har robotstøvsugere og plæneklippere der klarer “det hårde” arbejde for en, mens man ikke er hjemme. Noget der for bare 10-15 år siden nærmest virkede som science fiction.

Ja, IoT er utrolig spændende, og det er et stor hvor der udviklet helt ufattelig meget. Robotstøvsugere, automatiske plæneklippere, intelligente stemmebaserede assistenter som Google Home, Apple’s Siri, Alexa fra Amazon er kun toppen af isbjerget, og der kommer hele tiden nye ting, vi slet ikke vidste vi stod og manglede. Hvis du er interesseret i den slags og gerne vil følge med, så er IoT Week – The International Internet of Things Week, ikke en uge du vil gå glip af.

Konferencen og messen har tidligere fundet sted i Bilbao, Geneve og Beograd og i 2019 kommer IoT Week så til Danmark eller nærmere betegnet til Århus. Det finder sted i sommeren 2019 den 17.- 21. juni og kommer primært til at foregå i Musikhuset Århus. Selvom det måske ikke lyder så stort (hvis man ikke lige kender det), så er det nordens største musik hus, og bruges årligt til mange koncerter, konferencer og messer. Musikhuset har seks sale, ni scener og 35.000 m

Information:

Sted: Musikhuset Århus

Dato: 17. – 21. juni 2019

Priser: Uvist

Mere info: https://iotweek.org