Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Odense er en dejlig by lige i midten af landet. Fødebyen for H.C. Andersen, Kim Larsens hjemby i hans sene år og Danmarks 3. største by. Mange konferencer vælger stille og rolig at flytte ud af København grundet prisen, og der er Odense en oplagt aftager af mange af de konferencer. Det er stadig ikke for langt væk fra København, og det ligger centralt så alle nemt kan komme til. Odense er også i gang med en større ombygning, hvor der for nyligt er blevet bygget et stort kulturhus. Samtidig skyder nye høje bygninger op overalt i Odense. Derfor er Odense også en spændende by, men for mange vil en konference i Odense, måske være første gang man er der, og derfor kan det selvfølgelig være svært at finde gode steder at tage ud og spise. Derfor har vi lavet denne guide.

Resturant Pasfall har været optaget i Michelin Guiden siden 2016, og er derfor bestemt et godt sted at tage hen i Odense. Stedet sætter en ære i afslappende atmosfære og stort velvære for deres gæster. Der er stort fokus på lokale råvarer valgt med årstiden in mente.

Endnu et godt sted er Oluf Bagers Gård. Restauranten ligger centralt i Odense, og har meget historiske og klassiske lokaler. Derfor kan man ikke andet end at falde pladask for stedet, allerede inden maden er serveret. Maden fejler bestemt heller ingenting. Oluf Bagers Gård er primært kendt for sin 9-retters menu, der bliver serveret over 3 omgange. På den måde har man rig mulighed for at spise og nyde maden i sit eget tempo, samtidig med at man kan udforske råvarerne.

Slutteligt vil vi nævne Burger Anarchy. Stedet er i og for sig bare en klassisk burger restaurant. Men de har valgt at nytænke burgeren fuldstændig ind til en række fuldstændig fantastiske gourmet burgere. Bestemt et kig hver hvis man er i byen.