Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du have lavet en reklamefilm? Indtalt en lydbog eller måske podcast? Så har du mulighed for, at få professionelle stemmer til dit medie via speak. Professionelle stemmer lyder måske som et underligt koncept, men der findes faktisk folk, som arbejder professionelt til at lægge voice-over på diverse medier og platforme. Læs mere her og bliv klogere på, hvad speak er.

Hvad er speak?

Måske har du hørt om speak før, selvom det er relativt nyt fænomen. Begrebet speak dækker over alt slags tale til både TV, reklamefilm, radioudsendelser og meget mere. Speak leveres af voice-over talenter, som har masser af erfaring med at lægge forskellige stemmer over medier. Du bestiller speak fra et speakstudie, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige stemmer.

Speak bruger også det nyeste udstyr til indtaling, så lyden går altid krystalklart igennem. Det er en fordel, hvis du gerne vil have dit medie til at fremstå professionelt. Det er sjældent, at man selv ligger inde med de nyeste mikrofoner og andet lydudstyr, som kan optage den bedste lyd til ens projekt.

Mange stemmer til forskellige projekter

Speak er ikke bare én person, som kan lægger den samme stemme. Ofte er speak et hold af professionelle stemmer, som hver især kan noget helt særligt. Det kan for eksempel være en dyb basstemme, en høj og skinger stemme eller en barnagtig stemme. Forskellige stemmer passer til forskellige projekter. Til podcast og lydbøger foretrækker man måske en behagelig og rolig stemme til at læse højt, hvorimod indtalingen gerne må lyde fængende og sjovt på en reklamefilm.

Ikke nok med det, så findes speak også på forskellige sprog. Skal du have indtalt tysk, fransk eller engelsk? Så lad speak klare opgaven for dig, så du ikke selv behøver dykke ned i ordbogen.