Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Desværre er det enormt svært at undgå alger derhjemme. De fleste har prøvet at døje med alger på deres husmur, terrasse eller fliser. Det gør ens overflader træls at se på, og så kan man også komme til at skvatte på de glatte grønne overflader, fordi alger kan få et underlag til at føles som en skøjtebane.

Hvis du har grønne belægninger af alger derhjemme, så vil du garanteret gerne komme de små pestilenser til livs så hurtigt som muligt. Det er der heldigvis flere forskellige måder at gøre på. Dog skal du være opmærksom på, at du altid behandler algerne med lovlige metoder.

Forsøg dig frem med vand

Hvis algerne først lige er begyndt at titte frem, så er de ofte nemme at fjerne med knofedt og vand. Prøv dig frem med en spand varmt vand og en hård børste på de overflader, hvor algerne er vokset frem. Ofte vokser alger, der hvor der er meget skygge og fugt, så sørg for at hold disse områder så rene som muligt.

Det er vigtigt, at du ALDRIG bruger tilfældige renseprodukter og kemikalier, som ikke er beregnet algebekæmpelse. Det er nemlig både farligt for dig selv og skadeligt for miljøet at bruge kemikalier udendørs.

Brug algerens

Algerens er nok den mest effektive og nemme måde at komme algerne til livs på. Algerens er middel, som sprøjtes på de ramte områder og dræber algerne med det samme. Algerens er også forebyggende, så algerne ikke vokser frem kort tid efter du har sprøjtet det ramte område.

Dog skal du være opmærksom på, at man aldrig kan slippe fuldstændig af med algerne – de har det nemlig med at vende frygtelig tilbage. Derfor kan du godt regne med at give de grønne plamager en tur med algerens et par gange om året.