Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du driver virksomhed, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige lokaler, som kan danne ramme om arbejdsdagen. Det er derfor nødvendigt, at du lægger kræfter i at finde et godt kontorlokale, som du og din medarbejdere kan bruge til at få ordnet dagens opgaver.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal kigge efter, følger herunder en række tips, som du med fordel kan lade dig inspirere i. Der er ingen facitliste, men det er nødvendigt, at du lægger arbejde i at udvælge et ordentligt kontor, hvor der er plads til vækst. Samtidig bør du fokusere på, at det skal kunne dække jeres behov fremadrettet. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis du køber et lokale.

#1: Tjek efter asbest, PCB og skimmel

Hvis du køber et kontorlokale, er dette vigtigere, end hvis du blot leder efter noget, der skal lejes for en begrænset periode. Alligevel er det en god idé at undersøge, hvorvidt der er skimmelsvamp, asbest eller PCB i kontorlokalerne, inden du køber. Du kan læse mere om PCB her.

#2: Vælg lokaler, hvor der er mulighed for vækst

Det er nødvendigt, at en virksomhed vækster, hvis den skal blive ved med at eksistere på sigt. Der er naturligvis virksomheder, som vækster mere end andre, men ikke desto mindre er det nødvendigt, at der er plads til, at I kan ansætte flere personer, hvis det bliver nødvendigt. Igen gør det sig særligt gældende, hvis der er tale om køb af et kontorlokale.

#3: Sørg for, at der er rum nok

Hvis der er tale om et bureau, hvor folk skal sidde og arbejde koncentreret, og hvor der ofte bliver afholdt kundemøder, er det vigtigt, at der er mulighed for at trække sig tilbage i et mødelokale, hvorfra man kan sidde og snakke i fred. Det er både forstyrrende for dem, der deltager i mødet, og dem der sidder og arbejde, hvis det ikke foregår i et lukket rum.