Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har din egen virksomhed eller befinder dig i en prominent lederposition, så er medarbejdertrivsel utrolig vigtigt for mange ting. Først og fremmest vil din virksomhed blive mere attraktiv at arbejde for, herudover så vil du også have større succes med at holde på kvalificerede medarbejdere. En god medarbejdertrivsel afhænger af mange ting. Du kan læse med nedenfor, og blive klogere på, hvordan du skaber de bedste rammer og omstændigheder for dine medarbejdere.

Sæt fokus på de små ting

At sætte fokus på de små ting, omfatter i dette tilfælde de ting, som let og uden besvær kan gøres, for at få dine medarbejdere til at have en bedre arbejdsgang. De små ting omfatter b.la. at have fokus på den omgangstone, der er på arbejdspladsen. Herudover er det også en god idé, at have et balanceret forhold til hvornår dine medarbejder skal have en opstramning, men også når de bør roses for et godt stykke arbejde.

Arranger en madordning

En anden hurtig, men måske også mindre bekostelig ting, som du kan gøre for at forbedre medarbejdertrivslen, det er at arrangere en madordning. Ved at betale for dine medarbejders frokost, så viser du at du respekterer dem.

Lav en årlig teambuilding-tur

Du kan også arrangere en teambuilding-tur, med det formål at bringe jer tættere sammen som en enhed. Af mulige ture med fokus på teambuilding, så kunne det f.eks. være:

  • Kanotur
  • Vintur
  • Paintball
  • Go-cart

Pointen i at arrangere en teambuilding-tur, er som sagt at bringe jer tættere sammen som en enhed. Den omkostning det er at arrangere sådan en tur, er en dråbe i vandet i forhold til hvad det gavner. Du vil b.la. opleve at medarbejdere, som ikke arbejder sammen i samme afdeling eller team, de lærer hinanden bedre at kende, hvilket er godt i forhold til den daglige drift.

Arranger kurser

Du kan også have fokus på faglig sparring. Har du for nyligt installeret nyt softwareprogram eller styresystem, så kan det være en god idé at arrangere faglige kurser, som styrker dine medarbejderes kvaliteter. Sådan et tiltag viser også, at du ønsker at se dem udvikle sig professionelt, og at du ser en uerstattelig kvalitet i dem, som ikke kan erstattes af en som allerede kender til kursets indhold.

Du kan booke Microsoft kurser på dette link. De medarbejdere ville både udvikle sig, men også sætte pris på dit initiativ.