Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En stor del af at have en virksomhed er, at potentielle kunder ved man eksisterer, så man kan tjene nogle penge. Der er mange forskellige måder at nå ud til kunder. Tidligere har det været almindeligt med annoncer i avisen, eller fysiske reklameblade, som blev sendt ud til enhver husstand, men i takt med at vores hverdag er blevet mere digitaliseret, må man af og til søge nye metoder. Det er nu nærmest blevet en nødvendighed også at være synlig på nettet.

Rangér din virksomhed højt på søgemaskinerne

Er du derfor ejer af en virksomhed, som ønsker at øge jeres kundebase, kan det være en fordel at ansætte en SoMe-ansvarlig, som kan sørge for dette gennem SEO søgemaskineoptimering. SEO stammer egentlig fra det engelske udtryk ”Search Engine Optimization” og går ud på at de tekster, som står på din virksomheds hjemmeside, bliver mere tydeligt, og rangerer højere, når folk søger på det på nettet. Beskæftiger din virksomhed sig f.eks. med designerlamper, ønsker du at det er din virksomhed, som kommer først op, når en potentiel kunde søger ”designerlamper”. Det er derfor vigtigt, at der bliver lagt noget tid og kræfter i, at dette fungerer.

Vær synlig på de sociale medier

En SoMe-ansvarlig bruges ikke kun til hjemmesider, men vil, som det ligger i navnet, ligeledes have ansvaret for virksomhedens sociale medier. Uanset størrelsen af din virksomhed, kan det aldrig skade at gøre sig mest mulig synlig på internettet. Ved jævnligt at dele opslag på diverse sociale medier, vil der skabes en større viden om virksomheden. Kunder, som ser et post, vil højst sandsynligt nævne det for enten venner eller kollegaer, som på den måde får nys om din virksomhed, og så ruller hjulene ellers. SEO og sociale medier er en enorm god måde at nå ud til alle, hvoraf det er et godt sted at fokusere.