Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Om videomøder går af mode igen eller bliver det permanente udgangspunkt, når et møde skal afholdes, er endnu uvist. Folk foretrækker dog som oftest at mødes og snakke fysisk, uden alt skal gennem mikrofon og kamera først. Konferenceborde til dine mange møder skal du have, men hvad har du så at vælge fra her? Her kan du blive lidt klogere på konferenceborde til store og små møder.

Runde konferenceborde er gode til små møder

Formen på et konferencebord har meget at skulle have sagt, hvad angår, hvor godt bordet virker til at skabe en åben samtale, hvor alle indgår på lige vilkår. Helt runde borde kan være en udmærket løsning, hvis du kun holder konference med to eller tre andre. Dog kan det virke forstyrrende for nogle at skulle sidde op mod en buet kant i lang tid, og bordene kan hurtigt blive fyldt helt op midtpå.

Aflange konferenceborde til store og små møder

Aflange konferenceborde vil typisk være den bedre løsning, selv hvis du ikke har behov for pladser til flere mennesker, end du ellers skulle have mødtes med over et rundt bord. For de aflange konferenceborde gør det nemmere for folk at få øjenkontakt, giver bedre plads til at have computer stående fremme med kaffe og te placeret midtpå og gør det nemt for taleren at få opmærksomhed.

Sådan vælger du det rette konferencebord

Søger du konferenceborde til små og store møder, kan du altså med fordel være afklaret med, hvor store møderne skal være. Til små møder er runde borde fine, men aflange borde er velegnede til de store konferencer. Det rette valg inden for konferenceborde kommer også an på, hvilket rum bordet skal stå i. På gangarealer og kantineområder passer et rundt bord mere naturligt ind end de aflange.

Tjek udvalg inden for konferenceborde – og vælg ét, du er tilfreds med.