Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står jeres virksomhed over for en vigtig konference, hvor I samler jeres medarbejdere og andre relevante personer? Det er vigtigt at lykkes med en stor konference, fordi den kan booste interessen for jeres virksomhed. Konferencer afholdes ofte med det formål at skabe et fagligt rum, hvor deltagerne kan komme og sparre, udveksle viden og networke. Da det er et stort projekt og vigtigt for virksomheden, at det er vellykket, er der flere ting, I kan iværksætte for at lykkes.

Hold et digitalt event

Et element som er vigtigt, når I skal afholde en konference, er at I når ud til flest mulige kunder og interesserede personer. Det udvider målgruppen, hvis man afholder konferencen digitalt. Hvis man ønsker at samle mennesker fysisk, men samtidig udvide deltagerantallet og gøre det tilgængeligt for mange, kan man lave en hybrid og sørge for livestreaming. Der findes efterhånden gode muligheder for livestreaming af konferencer, så I kan få hjælp til at lykkes bedst muligt med jeres.

Hav styr på planlægningen

Noget af det vigtigste, når man afholder et stort event som en konference er, at der er styr på det planlægningsmæssige. Der er mange ting, I som arrangører skal være opmærksomme på – for eksempel hvor mange deltagere, I ønsker, hvad temaet skal være og hvilken underholdning eller fagligt input, I ønsker til konferencen.

Tjek faciliteterne

Hvis I afholder et hybridarrangement, hvor nogle deltagere er til stede fysisk, mens andre er med via livestreaming, er det vigtigt, at I undersøger faciliteterne ved det konferencelokale, I har valgt. Det kan være en god idé at besøge stedet inden i booker, så I kan mærke efter, om det er det rigtige. I forhold til livestreamingen er det afgørende, at I har styr på det tekniske. Det er derfor ikke dumt at anvende professionelle folk til en så stor opgave.