Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som ansat i et firma, har du sikkert været sendt afsted på mange konferencer efterhånden. Måske er det ved at blive rutine at tage arbejdstøjet på, have kaffen klar og ellers sætte sig ned og høre efter. Hvis man har været af sted mange gange, kan det næsten ikke undgås, at noget af magien forsvinder lidt. Men det er ærgerligt, for en konferences formål er jo netop at være et sted for læring, hvor man kan lade sig inspirere af nye ideer. Derfor kan man for sin egen skyld overveje, om der ikke er nogle ting, man kan gøre for at komme tilbage til den gamle stemning af interesse og spænding. Her kan en rigtig god mulighed være at udvide sin horisont og prøve nogle anderledes konferencer.

Spring ud i det

Der er nærmest ikke det emne, som man ikke kan komme til konference om. Det kan være alt fra digital selvtillid til ekstra traktorudstyr. Varieret og omfattende, sådan kan det med god præcision beskrives. Derfor er der ikke noget i vejen for at ryste lidt op i hverdagen og prøve lykken med en anden slags konference. Måske opdager du noget nyt og spændende, der både er til nytte for dig og din arbejdsplads. Vær ikke bange for at vælge noget ukonventionelt, man ved aldrig hvor den næste nye ide gemmer sig.

Inspirer andre omkring dig

Måske har du også et par kollegaer, der er løbet lidt sur i konferencer. Det er helt normalt på arbejdspladser, men her kan du vise dig som den gode initiativtager, du er, og tage hele arbejdsgruppen med på konference. Det er garantere lærerigt for jer alle sammen, og det kan endda være godt for fællesskabet på kontoret. Der er jo intet i vejen for, at I bagefter tager en kop kaffe og sammen snakker det spændende emne igennem.