Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og mangler et whiteboard, en planlægningstavle, en opslagstavle eller blot noget helt andet? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Whiteboardshoppen, som tilbyder whiteboards online. Derudover tilbyder de også en lang række magnetiske tavler samt tilbehør til whiteboards. Med andre ord har de altså alt, hvad du skal bruge til kontoret, mødelokalet eller klasselokalet. Ønsker du således at købe whiteboards online eller blot tilbehør til whiteboards, skal du blot tage et smut forbi Whiteboardshoppen.

Whiteboards til ethvert miljø

Whiteboardshoppen tilbyder således et stort udvalg af whiteboards online, og de har altid en lang række forskellige modeller på lager, således du har mulighed for at vælge præcis det whiteboard, der opfylder alle dine ønsker og behov. Når du skal købe whiteboards online har du således mulighed for at vælge mellem whiteboards i forskellige størrelser, mål og materialer, og du finder med garanti én, der falder lige i din smag. Når du skal ud og købe dit nye whiteboard, er det desuden vigtigt, at du ikke blot tager størrelsen i betragtning. Du skal nemlig også tage højde for blandt andet design, hvorfor der findes forskellige whiteboards, der passer ind i de forskellige miljøer. Det er således ligegyldigt, om du skal bruge et whiteboard, der er lidt ekstra, til dit kontor eller om du skal bruge et whiteboard til klasseværelset eller et andet kreativt miljø – mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Tilbehør til whiteboards

Er du dog allerede indehaver af et fantastisk whiteboard, og mangler du blot noget tilbehør til whiteboards, så kan du naturligvis også få det hos Whiteboardshoppen. Her har du således mulighed for at vælge mellem et hav af forskellige whiteboard tusser, som naturligvis kommer i et væld af forskellige farver. Derudover tilbyder de også en række forskellige rengøringsprodukter, som gør det ekstra nemt for dig at rengøre din whiteboardtavle. Har du desuden behov for at inddele din tavle i flere forskellige felter, så kan du købe inddelingstape i flere forskellige farver, og dermed skabe overblik og struktur til blandt andet møder eller fremlæggelser. Til dem, der har en tendens til at miste deres whiteboard tusser i bunden af tasken, er der desuden også mulighed for at købe pennehylder, som gør det muligt altid at have en tusch lige ved tavlen.