Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal I afholde et firmaarrangement, konference eller et andet event? Der er mange praktiske ting at holde styr på. Invitationer til de rette personer, lokalet skal klargøres, materialet skal printes, og oveni vil I gerne afslutte jeres event på en god måde. En god afslutning på en konference er at afholde en hyggelig reception. Her får deltagerne større mulighed for at tale med hinanden om dagens konference. Det giver også mulighed for at netværke på kryds og tværs af brancher, virksomheder o.lign., hvilket deltagerne sætter pris på.

Hvordan afholder man en god reception? Herunder får du nogle gode tips og ideer, som I kan bruge I jeres planlægning.

Lokalet:

Start med at undersøge hvor receptionen skal afholdes. Er der et tilstødende lokale til konferencen, som I kan bruge? Det gør det nemt for deltagerne, når konference er ovre, og receptionen begynder. Indret lokalet med borde og stole hvor deltagerne kan sætte sig med deres mad og drikkevarer. Pynt gerne bordene med friske blomster for at skabe den rette stemning.

Maden:

Til enhver reception bør der være lidt til ganen. Gæsterne forventer ikke treretters menu til en reception men lidt let spiseligt. Pindemadder, finger food og andre små retter er ideelle til receptionen. Kan jeres firma lave maden selv, eller skal maden bestilles udefra? Undersøg det i god tid så I kan bestille det helt rigtige mad til jeres gæster.

Drikkevarer:

Sammen med maden bør I servere lækre drikkevarer. Sørg for at der er noget for enhver smag. Server både sodavand, hvidvin, øl og vand. At drikkevarerne er kolde er essentielt til en vellykket reception. Find isterningemaskine til industribrug her så I er sikre på, at drikkevarerne kan holdes kolde. Indkøb rigelige mængder drikkevarer så ingen af gæsterne går forgæves ved bordet med drinks. Er der drikkevarer til overs, kan de gemmes til et andet arrangement.