Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ethvert rengøringsfirma med respekt for sig selv burde have adgang til gode mikrofiberklude. Den rette mikrofiberklud går nemlig godt hånd i hånd med erhvervslivet og den professionelle rengøring. Selvom virksomheden utvivlsomt allerede leverer resultater af høj kvalitet, kan disse typisk gavnes endnu mere af de rette redskaber og værktøjer.

Alt dette skal den rette gode mikrofiberklud kunne

En mikrofiberklud, eller en såkaldt microfiberklud, er helt essentiel, når det handler om fejlfri rengøring. Microfiberklude til erhverv skal ofte kunne performe særligt godt. Lad dem for eksempel leve op til følgende krav, det kan hjælpe med at løfte dit firmas erhvervsrengøring til et højere niveau sammenlignet med brugen af andre klude:

  • Opsamling af 99 procent af bakterier og vira

  • Slidstyrke og effektivitet

  • Kan anvendes tør, båd eller fugtig

  • Bred anvendelsesmulighed på overflader og områder

Med en alsidig og effektiv mikrofiberklud kan alt fra hospitaler til køkkener, kontorer eller institutioner rengøres ned til mindste detalje og efter alle gældende retningslinjer og krav for standarder. Dertil kommer, at arbejdet kan foretages væsentligt hurtigere, end det er tilfældet med andre typer af klude.

Rengøring handler om meget mere end blot at gøre rent

Står du med et firma inden for rengøringssektoren, ved du med al sandsynlighed allerede, at rengøring i erhverv handler om langt mere end blot at gøre rent. Det handler om ansvarlighed, pålidelighed og hurtig service til den samme gode standard – gang efter gang.

Vil du gerne give de ansatte i din rengøringsvirksomhed de rette redskaber til at komme elegant igennem arbejdsopgaverne, kan du med fordel overveje de rette rengøringsmidler og redskaber. En mikrofiberklud er et godt sted at starte, hvis ikke denne type klud allerede benyttes. Gør den det, kan det ofte betale sig at optimere andre steder – måske også på mængden af redskaber, der stilles til rådighed ved den enkelte opgave.