Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kunsten af drive en restaurant eller en cafe handler om meget andet end blot at lave god mad og servere kaffe. Især hvis du holder til i nogle af Danmarks større byer. Her er konkurrencen nemlig hård, da der er mange cafeer og restauranter om buddet. Får en kunde en dårlig oplevelse, har vedkommende altså rigeligt med andre muligheder, og kommer derfor sjældent igen. Derfor er det vigtigt, at det hele er så perfekt, som overhovedet muligt. Og maden er selvfølgelig en vigtig faktor, men det kommer også an på så meget andet. I Danmark går vi nemlig ud og spiser for at have en god aften. Det er i højere grad for oplevelsens skyld end for selve maden. Derfor er atmosfære, service og komfort også vigtige komponenter for kundens samlede oplevelse.

Komforten er særlig vigtig for din kundes samlede oplevelse

Din kunde tilbringer størstedelen af besøgstiden siddende på din stol eller bænk. Har du en cafe bænk er det derfor vigtigt, at den er komfortabel at sidde på. Ellers risikerer du, at din kunde får ondt i ryggen, hvilket vil resultere i en negativ oplevelse for kunden. Så kan det godt være, at maden var i top og servicen i skabet, men det vil være rygsmerterne, som din kunde husker.

Hvordan finder jeg den perfekte cafe bænk?

Den perfekte cafe bænk kan bestilles på nettet – se mere her. Når du skal vælge den perfekte cafe bænk, er det vigtigt, at du ikke indgår nogle kompromiser. Hellere køb noget ordentligt fra starten af, i stedet for at skulle udskifte møblerne igen om 5 år. Komforten er det vigtigste, men rent visuelt skal din cafe bænk også helst passe til resten af din restaurant eller cafes indretning. Dette bidrager nemlig til den samlede atmosfære.