Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gaffatape

Til store erhvervskonferencer er der typisk en stor scene, hvor der kan præsenteres forskellige ting på en stor skærm, så alle deltagerne kan være med. Det betyder at der vil være en masse teknik, som skal snakke sammen, for at det hele fungere gnidningsfrit. Det betyder også at der er en masse, som skal kobles sammen med store kabler, som der hurtigt kan gå rod og uorden i. Når først der er tre eller flere kabler, som køre henover hindanden, så kan de være svære at finde rundt i. For at gøre al kabelrodet lettere, kan det være en fordel at bruge gaffatape til at skabe orden og kablerne fast gjorde.

Får styr på kablerne

Med gaffatape kan man skabe orden i kabler og tape dem fast på gulvet, så de ikke begynder at skabe problemer. Det går ikke at man går og falder over dem, hvis man er backstage og teknikerne skulle også kunne finde ud af, hvilke kabler der er til hvad. På den måde kan man undgå mange problemer og evt. skaber, hvis nogle skulle falde over de løse kabler. Det at have styr på kablerne giver god mening og er en stor fordel til de store erhvervskonferencer.

Hvorfor gaffatape?

Gaffatape er stræk tape, som kan holde det meste under kontrol. Samtidig med det er stærkt, så et det forholdsvis let at rive af igen, uden at der kommer til at sidde limrester, der hvor tapen har været. Dette gælder også selvom tapen har sættet i et stykketid. Derfor er gaffatape en meget populær tape i forholde mange andre typer tape. Man skal ikke være bekymret for, at det ikke kan holde eller at det efterlader mærker, der hvor man har sat det fast. Gaffatapen kan fås i forskellige farver til forskellige formål. F.eks. i farven sort, som er lettere at skjule, hvis kablerne optræder steder, hvor de kan ses. I denne situation ville det ikke være optimalt at bruge f.eks. sølv farvet tape.