Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En garageport er essentiel, når du har en garage. Der er forskel på de forskellige garageporte, og det kan være vanskeligt at vælge. Hvis du føler dig på herrens mark, får du her en række tips til at vælge den helt rigtige garageport til netop din garage.

Når du skal vælge garageport, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. De væsentligste faktorer er lyd, ventilation, design og sikkerhed, omend der også er flere parametre, der definerer den rigtige garageport i dit tilfælde.

Design

Designet på din garageport er vigtigt, da det er med til at fuldende det samlede indtryk af din garage. Det er vigtigt, at det hele går op i en højere enhed, når porten er nede. Hos Davidsenshop.dk kan du se forskellige eksempler på garageporte.

Sikkerhed

Sikkerheden er essentiel, når der er tale om en garageport – særligt, hvis det er en med motor. Du bør vælge en garageport med et system, der gør, at den automatisk stopper, hvis der kommer en legemsdel i klemme. 

 

Spørg også ind til, om der er indbygget en faldsikring, så den ikke falder end, hvis der går en fjeder eller en wire. Det er små, men særdeles vigtige detaljer, som skal være i orden, når du køber en ny garageport.

Motor

Vælg en garageport med en motor, som er blevet testet og godkendt. Der findes forskellige institutter, der tester garageporte. Det tyske prøveinstitut, TÛV, tester efter strenge krav, så det kan være væsentligt at undersøge, hvordan den enkelte model har klaret sig i forhold kvalitetskontrollen.

Ventilation

Det er vigtigt, at fugt har mulighed for at komme ud, selvom du ikke åbner porten. Det kan være en god idé, da der ellers kan opstå råd og skimmel i garagen. Du kan selvfølgelig sørge for at åbne porten i ny og næ, men det er en god idé at vælge en garageport med ventilation, da både mus, blade og regn kan komme ind, hvis porten står åben.