Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I erhvervslivet er konferencer en stor del af at udvikle nye ideer og fremvise dine produkter til eventuelle nye kunder. Derfor skal denne konference gerne være så god som mulig og efterlade dine gæster i et super humør, så de har lyst til at tage dine ideer og produkter med videre, når de forlader stedet. Og hvis der er en ting, der næsten altid gør folk i godt humør, er det et godt måltid. Det kan derfor være et smart træk fra din side at byde dine gæster på noget at spise, inden selve konferencen begynder.

Sørg for, at de sidder behageligt

Der er ingen der kan lide at få ondt i ryggen og bagpartiet, når man sidder og spiser, fordi stolene er ubehagelige at sidde på, og bordet enten er alt for højt eller lavt. Det er derfor vigtigt, at dine gæster sidder behageligt, når de får serveret deres måltid – ellers hjælper det lige lidt på humøret. Find derfor nogle gode, behagelige spisebordsstole, som dine gæster kan sidde på, og find også et bord, der passer til stolene rent højdemæssigt, så gæsterne hverken skal sidde foroverbøjet eller strække ryggen for at nå maden.

Maden skal være god – det er professionelle erhvervsmennesker

Til en så vigtig begivenhed som en erhvervskonference, er det vigtigt, at det hele er på plads og til perfektion, så din virksomhed for det helt optimale ud af konferencen. Derfor bør du heller ikke servere mad og drikke for dine gæster, der ikke er lever op til en vis standard. Det kan altså være en god ide at hyre en professionel kok, eller bestille mad fra et anerkendt sted i byen, så du er sikker på, at du får noget af kvalitet – her kan der jo så sagtens følge vin af god kvalitet med, som holder humøret ekstra godt oppe.