Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der skal være god mulighed for vækst og udvikling i virksomheden, kræver det også, at der er noget opmærksomhed på virksomhedens fysiske rammer. Det er et aspekt af virksomheden, der er nemt at overse, hvis der ikke decideret er noget galt. Der er dog al mulig god grund til at kigge på optimering af virksomhedens fysiske rammer – en god start er jo derfor at vide, hvad dette betyder.

De helt rigtige erhvervslokaler

Når det kommer til de fysiske rammer, er det svært at komme udenom, at virksomhedens lokaler har meget at skulle have sagt. Er I endt i de forkerte lokaler, er der altså rigtig lang vej til de perfekte fysiske rammer, som I naturligvis drømmer om.
De rigtige lokaler kan se meget forskellige ud fra virksomhed til virksomhed. Det har både noget at gøre med virksomhedstype, men det har også noget at gøre med nuværende størrelse på virksomheden samt fremtidsplaner.

Et godt indeklima

Det miljø dine ansatte sidder og arbejder i, har en relativt stor betydning, når det kommer til effektivitet på jobbet. Er indeklimaet på arbejdspladsen ikke godt nok, kommer det til at gå ud over det arbejde, dine ansatte laver. Det er svært at yde en ordentlig indsats i et dårligt indeklima, da ubehagelige temperaturer og lave iltkoncentrationer i luften bliver en forhindring for de ansatte. Det er altså klart en god investering at fokusere lidt på arbejdspladsens fysiske miljø.

Behagelige møbler

Det er naturligvis ikke kun indeklimaet på arbejdspladsen, der har en betydning for medarbejdernes indsats. De møbler som de ansatte har direkte kontakt med, f.eks. de skriveborde og de stole de sidder ved på kontoret, har naturligvis også meget at skulle have sagt i forbindelse med arbejdsindsatsen. Sidder de dårligt, og får ondt i ryggen, er der mere fokus på dette, end der er på at levere et godt stykke arbejde.