Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed. Det er nøgleordet, når du skal afholde en konference, hvor gæsterne bliver mange. Hvis der ikke er styr på sikkerheden, kan det ende katastrofalt. Man kan måske sammenligne det med forsikringer. Man håber aldrig, man får brug for dem, men når man så endelig gør, er de ret så dejlige at have alligevel. Man håber heller aldrig, man får brug for alle de mange sikkerhedsforanstaltninger, man fortager sig inden en konference, men skulle uheldet være ude, er det essentielt at have en plan for, hvad der skal ske, hvornår.

Udover sikkerhed skal der også være styr på eksempelvis toiletterne. Der skal være rigelig med mulighed for at lade vandet til en konference. I disse tider, hvor Corona spreder sig med lysets hast, er det ligeledes vigtigt, at der placeres spritbeholdere rundt omkring, så gæsterne har mulighed for at spritte deres hænder, når de eksempelvis har givet hånd til andre besøgende.

På toilettet skal der ydermere være mulighed for at tørre sine hænder. Dette kan både gøres med papir, hvilket ofte er en dyr løsning, da folk meget sjældent kan rationere deres behov, og så er der mulighed for at installere en håndtørrer.
Disse er, som fornævnt, langt bedre rent økonomisk, og med en håndtørrer er det samtidig muligt at ”få flere kunder igennem” toiletterne, da de besøgende ikke skal bruge en masse minutter på at tørre deres hænder med papir.
Sidst men ikke mindst er der også hele CSR-elementet, som man slipper for at stå til ansvar for med en håndtørrer. Derved er der ingen miljøentutiaster, som kan klandre dig for at bruge papir på toilettet andet end i båsene – hvor det ikke rigtig kan være anderledes.

Hos Elvvs.dk kan du finde et fint udvalg af diverse modeller, og du kan finde en netop til dine behov.