Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En konference kan have deltagere fra både ind- og udland, og det vil uden tvivl give et godt indtryk, hvis du har tænkt på deltagerne fra udlandet. Tjek derfor hvilke lande deltagerne kommer fra, så du kan have konferencematerialet klar til dem på deres modersmål.

Fordele ved at have flersproget konferencemateriale

Når du vælger at oversætte dit konferencemateriale til deltagernes modersmål, kan du være sikker på, at budskabet i materialet bliver forstået. Hvis deltagerne derimod selv skulle til at oversætte materialet kan der hurtigt opstå dumme misforståelser, der kan ændre oplevelsen af konferencen fra positiv til negativ.

Hvordan skriver du på alle sprog?

Du kan måske se, at du har nogle deltagere fra England, Tyskland eller andre steder i verdenen, men hvordan kan du lige få oversat alt materialet til konferencen til alle disse sprog? Hvis du ikke har planer om at begrave dig selv i et kæmpe arbejde, hvor du vælger at oversætte teksterne selv, kan du overveje at hyre et oversættelsesbureau. På den måde sikrer du også, at teksterne bliver oversat korrekt, og det ikke er dit engelsk eller tysk, der bliver sat på en prøve. Har du brug for oversættelse til engelsk, så klik på linket.

Oversæt uden fejl

Når du oversætter konferencematerialet, er det vigtigt, at du undgår grammatiske fejl. Det vil et oversættelsesbureau selvfølgelig sørge for, men hvis du vælger at oversætte dine tekster selv, skal du være ekstra opmærksom. Fejl i oversættelsen af konferencematerialet kan igen skabe misforståelser med de udenlandske deltagere, og afholdelsen af konferencen vil foregå langt mere gnidningsfrit uden disse misforståelser. Derfor er det essentielt, at dine tekster er fejlfrie. Fejlfrie tekster vil også virke langt mere professionelle, hvilket gør, at deltagerne vil få mere tillid til dig, der afholder konferencen. Dermed vil der være større sandsynlighed for, at de vil komme igen til næste konference.