Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal holde en konference, er det en god ide at reklamere for konferencen, så eventuelt interesserede bliver opmærksom på den. Dog kan det godt koste en del at skulle betale for professionelle brochurer og plakater, men heldigvis kan du lave dem selv.

Hvordan laver du plakater til din konference?

Plakater til en konference kan laves i et Word-dokument. Hvis du for eksempel gerne vil øge opmærksomheden for konferencen på din arbejdsplads, behøves der ikke de store evner for at fange dine medarbejders opmærksomhed. Hvis du har en opslagstavle på din arbejdsplads, så hæng plakaten op der, og ellers kan den hænge i kaffestuen eller lignende, hvor den vil blive set.

Hvad skal der være på plakaten?

En simpel måde at lave en plakat er ved at vælge et passende baggrundsbillede. Du kan enten vælge et billede, der passer til konferencens emne, eller du kan vælge at nøjes med at skifte baggrundsfarven på dokumentet. Derefter skal du have skrevet de vigtigste informationer på plakaten. Hvor holdes konferencen, hvornår holdes den, koster det noget at deltage? Alt dette er vigtigt at få med på plakaten. Husk også at skrive, hvor folk kan læse mere og tilmelde sig konferencen.

Det er essentielt, at teksten på plakaten er tydeligt. Derfor kan du lege med forskellige skrifttyper og skriftstørrelser samt rykke rundt på de forskellige elementer på plakaten, indtil du er tilfreds med resultatet. Derefter er det bare med at få den printet ud. Hvis du har gjort brug af billeder, anbefales det, at du bruger en blækprinter, da den vil give det bedste resultat. Du kan finde blækpatroner til din printer her. Print gerne flere eksemplarer af plakaten, så den kan hænges op flere steder, og print også en mindre version ud, som så kan bruges til at dele ud som flyers på arbejdspladsen.