Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom det kan føles som om, at du bruger unødvendige penge, hvis du lader dine ansatte motionere i arbejdstiden, er det alligevel en god idé. Flere undersøgelser viser nemlig, at hvis de ansatte har mulighed for at motionere i løbet af arbejdsdagen, styrker det både motivationen og skaber et bedre arbejdsmiljø. Herudover bliver produktiviteten hævet, og medarbejderne bliver sundere.

Motion er sundt på en arbejdsplads

Når man motionerer, bliver der frigivet endorfiner i hjernen. Det betyder, at man bliver gladere og tænker mere klart. Samtidig er det med til at styrke den generelle sundhed, når man motionerer, hvilket i dén grad kan være tiltrængt på en arbejdsplads, hvor man primært sidder ned hele dagen.

Hvis du vil gøre noget godt for dine medarbejdere, kan du derfor med fordel fokusere på at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er motion på tapetet. Du kan eventuelt arrangere, at man i fællesskab løber en tur én gang om dagen eller lignende, hvis du vil sikre dig, at alle medarbejdere sundhed sidder lige i skabet.

Sørg for at få hvilet bagefter

Det er vigtigt, at man ikke motionerer uden mulighed for efterfølgende at kunne hvile en smule og tage et bad. Du kan eventuelt investere i et par massagestøvler, som medarbejderne kan restituere med. Det er sundt for blodomløbet, og så er det bare behageligt at sidde med fødderne og benene i sådanne.

Sund frokost – men husk det sjove

Hvis du har et oprigtigt ønske, om at dine medarbejdere skal være sunde, kan det være en god idé at servere en sund frokost. Det hele behøver ikke at være sundt, men man arbejder altså bedre – og får det bedre med sig selv – hvis man fokuserer på at leve sundt. Når du spiser en salat eller en omgang kylling frem for en burger til frokost, vil du være mere produktiv, da det sætter gang i kroppen på en anden måde.