Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal der foretages tunge slæb og løft i forbindelse med arbejdet, giver det mening for alle parter at sørge for at passe på belastningen hos den enkelte medarbejder. Det skaber nemlig bedre vilkår og i sidste ende også en gladere og mere arbejdsdygtig medarbejderskare. Undgå for eksempel overbelastning med en sækkevogn til trapper.

Tunge elementer og trapper er ikke noget problem

Skal tunge elementer hyppigt fragtes eller transporteres op og ned ad trapper? I så fald kan det være til stor gene og besvær, men faktisk behøver det ikke være et problem. Med de rette trappesækkevogne skånes krop og kræfter hos de ansatte. Det sker på ergonomisk korrekt vis og på en måde, der er ressourcebesparende, hvis en sækkevogn med el vælges.

En sækkevogn til trapper er ofte ikke billig. Til gengæld er en arbejdsressource af denne karakter typisk pengene værd. Det skyldes ikke mindst, at den kan tjene sig selv hjem igen og igen over lang sigt. Vælg for eksempel en sækkevogn til trapper med følgende kvaliteter:

  • Maksimal trinhøjde der passer til lige netop de trin, som det er relevant for

  • En lasteplade med de rette mål til det gods, din virksomhed transporterer

  • Et batteri der holder længe per opladning

  • Punkterfrie hjul, så reparation ikke bliver en hindring for arbejdet

  • Bremse til positionering ved trappekant

Orienter dig grundigt og forhør dig ad

Men den slags større investeringer kan det være vigtigt at forhøre sig grundigt og dermed finde frem til det helt rette til dine eller din virksomheds behov. Ikke alle trappesækkevogne er ens, så gå endelig ind og læs op på specifikationerne for de enkelte modeller. På den måde kan du sammenligne det med dine krav og kriterier.

Er du i tvivl, kan du altid spørge til råds hos forhandleren. De andre medarbejdere på arbejdspladsen kan også ofte have gode og relevante inputs.