Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du deltaget som virksomhed på en messe før, så ved du sikkert at det kan være svært at få lokket personer over, hvis din stand ikke iøjnefaldende. Det er rigtig svært hvis du ikke har nogle elementer som kan skabe gæsternes interesse. Sørg derfor for at få indkøbt nogle reklamegaver, til din næste messestand.

Caps eller lign med logo

En god ide når man har en stand på en messe er, at man har fået lavet nogle caps, drikkedunke eller lign. med virksomhedens logo på. Dette er ting som ikke koster det store, men som kan have stor betydning, for de personer som du får over til din stand.

Du kan enten vælge bare at dele dem ud, eller måske lave den nem konkurrence. f.eks. at kaste en bold gennem et hul i en væg eller et stykke stof.

Keyhanger

Når man deltager som virksomhed til en messe, så har man typisk fået et ID-kort på sig, som viser hvilken virksomhed man kommer fra osv. Med en keyhanger om halsen, har du altid dette ID-kort i nærheden, og du viser tydeligt for din besøgende, at det er dig som taler for denne virksomhed.

Find en keyhanger med en farve som passer til virksomhedens, så altid er i harmoni med hinanden.

Lav en lidt større konkurrence

Skal du have en bod hvor folk virkelig får øjnene op får din virksomhed, så lav en lidt større konkurrence – f.eks. at folk kan vinde en håndholdt bluetooth højtaler, hvis de ligger en seddel i en boks – eller måske skal svare på nogle spørgsmål. Dette er en virkelig god måde at få potentielle kunder over til din stand, til en snak – og så sørger du naturligvis også for at folk kommer igen, når udtrækningen sker, ved din stand.

Én ting er fælles for disse ting, og det er at de virker, og du får flere besøgende over, end hvis du ikke havde dem. Du finder reklamegaver og meget mere lige her.