Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også blevet mere hooked på hjemmearbejde, efter Corona pandemien? Så er du langt fra den eneste. Pandemien har rykket ved vores forestilling om, hvor arbejdet kan udføres og med de digitale muligheder for at være online overfor chef og kollegaer og samarbejdspartnere, kan der være mange fordele ved at arbejde hjemmefra.

Noget, der dog har haltet mange steder er, at alle de medarbejdere, der pludselig skulle indrette et hjemmekontor, ikke havde de samme vilkår som på arbejdspladsen til at efterleve arbejdsmiljø kravene til, at man sidder og står ergonomisk ved et hæve sænkebord og har en ergonomisk kontorstol. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan skåne din krop og dit syn bedst muligt med diverse kontorløsninger fra iStol.

En ergonomisk kontorstol er alfa og omega

En ergonomisk kontorstol er alfa og omega, når du skal sidde ved skrivebordet i mange timer ad gangen og skrive på computer og snakke i telefon. Er du inspireret til at skabe en ordentlig og forsvarlig arbejdsplads i hjemmet, så læs mere her om iStol og bliv inspireret til, hvordan du kan sidde i en ergonomisk kontorstol. Stolen skal kunne indstilles, så du kan sidde i forskellige siddestillinger i løbet af dagen. iStol vil gerne have, at du sidder godt.

En holder til computeren

Der findes forskellige holdere til computeren, som du kan stille på skrivebordet, så computeren kommer op i dit ansigts højde, så du ikke skal bøje nakken for at skrive og se på computerskærmen. Her kan du tilslutte et tastatur og en rullemus, så du også kan placere tastaturet i den afstand til armen og hænder, som er passende for dig. Dette gør, at du også skåner dit syn, fordi computeren kan stilles længere væk fra dig, end hvis du havde den foran dig på bordet, hvor du skulle indstille den manuelt.