Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et kontorfællesskab kræver et helt specielt arbejdsmiljø, for at kunne fungere godt for alle de ansatte. Det er derfor vigtigt at kontoret er indrettet ud fra et bestemt formål, at der skabes gode sociale rammer mellem de ansatte og at der findes klare retningslinjer, som alle kender og følger.

I guiden her, kan du læse mere om hvordan du opnår det bedste arbejdsmiljø i dit kontorfællesskab ved at følge disse tre punkter.

 

Sørg for en funktionel og æstetisk indretning

Når man arbejder på et kontorfællesskab, betyder det at man bruger mange timer på den samme stol, i det samme lokale med de samme mennesker. Det er derfor vigtigt at man som leder, tænker på at kontoret skal været indrettet efter funktionalitet og med et drys af æstetik, som gør det rart at være i rummet. Det kan være en fordel at få hjælp af eksperter i erhvervsindretning, for at få skabt det bedste kontorfællesskab til jeres behov og brand.

 

Skab gode sociale rammer for dine ansatte

Når man arbejder tæt sammen som i et kontorfællesskab, er det vigtigt at kunne begå sig socialt med hinanden. Derfor er det essentielt at man som leder, skaber nogle gode rammer for at det kan lade sig gøre. Du kan eksempelvis sørge for, at der er nogle sociale arrangementer som ikke er arbejdsrelateret, så dine ansatte har muligheden for at lære hinanden at kende. Det kan også være andre ting som en frokostordning, der kan skabe dialog mellem medarbejdere over en god bid mad.

 

Dan klare retningslinjer

En af de vigtigste ting, når mange mennesker arbejder i samme rum, er klare retningslinjer. Det er vigtigt alle ansatte ved hvordan de skal forholde sig, når de møder op på arbejde, så der bliver skabt det bedste arbejdsmiljø for alle. På den måde forebygger man også eventuelle opstående konflikter mellem forskellige parter.