Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sammenhold og fællesskab er i dag vigtigere end nogensinde før – og det er i høj grad på grund af ændringer i vores arbejdsmønstre. Mange arbejder nemlig hjemmefra, og det betyder, at der ikke er det samme sammenhold og fællesskab på kontoret, fordi man generelt ikke ser eller hører meget til hinanden. Sammenhold og fælleskab er dog nogle meget vigtige elementer på en arbejdsplads for at sikre effektivitet og produktivitet – og det er derfor vigtigt at prioritere dette. Det kan med fordel gøres på en firmaudflugt, hvor kollegaerne rent faktisk får set lidt til hinanden – og det kan sagtens gøres på en coronavenlig måde, hvor hver enkelt afdeling tager afsted for sig selv.

Vi har her samlet nogle ideer til dig, der gerne vil arrangere en coronavenlig firmaudflugt.

Sjove aktiviteter

I coronatiden skal vi passe meget på ikke at komme hinanden for tæt. Vi skal holde afstand og spritte af, og det kan derfor være svært at finde en coronavenlig aktivitet. Det betyder dog ikke, at det er umuligt. To aktiviteter kan f.eks. være at køre gokart eller spille paintball. Det er sjove aktiviteter, som giver mulighed for lidt venlig konkurrence iblandt kollegaerne, men som stadig tillader ordentlig afstand. Det er en god idé at finde en aktivitet uden for arbejdspladsen, så man kommer lidt væk fra den normale hverdag. Det kan være en god idé at investere i leje af bus med chauffør for at komme samlet rundt.

Lækker mad

Hvis I ikke er så mange, kan I sagtens bestille bord hos jeres yndlingsrestaurant og få en bid lækker mad som afslutning på dagen. Hvis I dog er lidt flere, kan det være en god idé at tage lidt mad med hjemmefra og spise udendørs et sted. Det er en god måde at slappe helt af efter en måske konkurrencepræget dag og få snakket lidt sammen – uden at komme hinanden alt for tæt.