Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man skal afholde en konference, en messe eller lignende, så kræver det i mange tilfælde afspærring. Grunden til dette er hovedsageligt, at man ønsker at gøre områder utilgængelige for personer, der ikke har købt billet – og i nogle tilfælde handler det også om at skabe sikkerhed. I disse tilfælde er det en god idé at investere i hegn til afspærring. Der findes forskellige typer hegn til forskellige formål. Læs med her og bliv klogere på, hvilket hegn, der passer bedst til dig.

Byggepladshegn

Et byggepladshegn benyttes ofte – som navnet antyder – som hegn på byggepladser. Det er dog ikke det eneste sted, hvor byggepladshegn med fordel kan benyttes. Det bruges også ofte som publikumshegn ved koncerter, cykelløb eller andre events. Kendetegnene ved byggepladshegn er at de er høje, kan opstilles i både kortere og længere varighed og generelt er meget stabile. De skal jo holde ubudne gæster ude – og det kan gøres med mere eller mindre sikkert tilbehør til sådanne hegn. Når man vælger byggepladshegn, så har man også mulighed for at tilføje låger og porte, så der er adgangskontrol på. Det gør det muligt at holde ubudne gæster ude, så kun folk med adgangstilladelse kan komme igennem. Hvis du har en konference med mange mennesker, der kræver stor sikkerhed, så er byggepladshegnet ideelt for dig, idet det er højt, stabilt og effektivt holder folk ude fra uvedkommende steder.

Afspærring med flytbart hegn

Et afspærringshegn kan også bruges ved mange forskellige lejligheder. Det er specielt ideelt til afskærmning af områder i forbindelse med diverse begivenheder, mindre renoveringer og til tidsbegrænset afspærring med trafikregulering. Afspærringshegn er meget alsidige, da de er lavere end byggepladshegn og heller ikke vejer så meget. De kan nemt benyttes uden låge og port, da selve hegnet kan fungere som låge, og det er også ideelt, når hegnet nemt skal kunne flyttes. Hvis du har brug for at skærme visse områder af i forbindelse med en konference, f.eks. ved at vise de besøgende, at bestemte områder ikke må betrædes, kan det med fordel gøres med et afspærringshegn. Læs mere afspærring med flytbart hegn her.