Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du leder en virksomhed, hvor der er ansatte, der bliver nødt til at dele et stort fælleskontor, er det slet ikke ligegyldigt, hvordan det lokale er indrettet. Indretningen kan nemlig have helt afgørende betydning for de ansattes effektivitet og motivation. Det kan også gå ud over deres koncentration, hvis fælleskontoret ikke er indrettet optimalt.

Hvis du skal indrette et fælleskontor, kan du få nogle tips til det her.

Hav basiselementerne på plads

Når du starter med at stå med et tomt lokale, kan du koncentrere dig om gulve, lofter og vægge. De er en stor del af indretningen og stemningen i rummet, så dem må du ikke overse. Det kan være en fordel at vælge et væg-til-væg-gulvtæppe til kontoret, fordi det kan være med til at dæmpe støj, og så er det behageligt at gå på. Det kan du få hos fletcocarpets.dk. Væggene skal gerne være en behagelig og rolig farve, der ikke tager for meget fokus. Lofterne må gerne være lyse, da det åbner rummet op og får det til at virke større.

Mindsk støj ved at dele kontoret op

Et fuldstændig åbent kontor kan være skyld i rigtig meget støj og koncentrationsbesvær. Derfor er det nødvendigt at dele kontoret op på en eller anden måde. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af små skillevægge. Det gør, at alle sidder på et fælleskontor, men stadigvæk har følelsen af at have deres egen lille bås.

Belysning er vigtigt

Når der skal arbejdes koncentreret i et lokale, er det meget vigtigt med en god belysning. Det går hverken, hvis lyset er for skarpt eller for svagt. I virkeligheden er det bedst med naturligt lys, men det er ikke altid en mulighed, så du skal på jagt efter nogle helt perfekte lamper, der giver en behagelig og arbejdsvenlig belysning.