Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

På en arbejdsplads er der mange forskellige personer, som kommer og går. Det er vigtigt, at alle har mulighed for at komme ind, uden det kræver, at de gør brug af en fysisk nøgle. Der er mange måder, hvorpå dette kan arrangeres, men først og fremmest er det nødvendigt at overveje de forskellige muligheder.

Der findes låsesystemer, som blot monteres udenpå den eksisterende lås, hvorefter de kan åbnes direkte via en app på mobilen. Det er smart, men det er ikke den sikreste metode, når døren skal kunne låses op uden brug af nøgle. Her findes i stedet elektroniske låse, som låses op med en nøglebrik eller -kort.

Gør arbejdspladsen tilgængelig med en elektronisk lås

Ved at gøre brug af en smart dørlås, som er elektronisk, kan du sikre, at flere brugere på én gang har adgang til konferencelokalerne eller arbejdspladsen. Det er smart, fordi du blot kan tilegne en brik til en ny bruger, når der er en gæst eller en ny ansat, som skal have adgang til rummet.

Hvis du vælger den lidt dyrere løsning, kræver det, at låsene bliver udskiftet. Du kan se nogle af de forskellige låsesystemer, der er på markedet hos Laasop.dk, der blandt andet betjener kunder i Helsingør. Det giver dig mulighed for at se de forskellige systemer, før du vælger, hvilken der skal monteres på dit kontor, erhvervslokale eller konferencelokale.

Bedre styr på sikkerheden

Hvis du vælger en elektronisk dørlås, får du en lås, som benytter sig af software, når du skal have adgang til et lokale. Det er altså et alternativ til de almindelige metalnøgler, og du kan ændre i adgangskoden, så du afskriver en nøglebrik øjeblikkeligt, hvis den er blevet væk. Det giver et ekstra lag sikkerhed, som du ikke får, hvis der er tale om fysiske nøgler.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med, hvilken lås du skal vælge, skal du blot kontakte din lokale låsesmed, som kan hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål, så du er sikker på, at du får den helt rigtige lås.