Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Brug f.eks. et A3-ark

Skal jeres virksomhed deltage i en erhvervskonference og er virksomheden ikke vant til at deltage i disse, så er der nogle gode tips her. Til erhvervskonferencer er der typisk mange mennesker samlet samme sted. Dette betyder også at hvis jeres virksomhed skal vise noget på et stykke papir, er det normale A4-ark ikke stort nok. Selv om A4-arket er den mest normale størrelse ark, så passer det ikke ind i alle sammenhænge. Jo flere mennesker der samlet på samme sted, jo længere væk, kommer nogle også til at stå. Når nogle kommer til at stå lidt længere væk, så bliver A4-arket for lille. Et A3-ark kan derfor i disse situationer være til bedre gavn, da de der større og dermed kan ses på længere afstand.

Bedre opmærksomhed

Det større A3-ark giver muligheden for at gøre informationer på arket større, end hvis de skulle præsenteres på et A4-ark. Dette er vigtigt når virksomheden deltager i erhvervskonferencer, da man gerne vil kunne præsentere sit indhold tydeligt, til så mange som muligt. På den måde kan man få en bedre opmærksomhed og dermed også en bedre forståelse hos gæsterne. Det er altid en fordel at man kan se det materiale, som der bliver præsenteret, så det ikke kun er de første rækker af siddepladser, der kan se det.

Potentiel partner

Fordelen ved at der er flere, som kan forstå hvad der bliver præsenteret, er at det kan skabe en bedre kontakt. Det kan skabe en bedre kontakt mellem virksomheden og dem, som gerne vil vide mere og synes det er interessant uanset, hvor langt væk de måtte side. Potentielt kunne der være nye og spændene partnere i blandt, på erhvervskonferencen. Det ville da være ærgerligt at misse den unikke chance, som måske kan have en stor betydning for virksomheden. Så det er en god ide at være forberedt godt til disse konferencer.